کتابه

پایگاه اینترنتی دانلود کتاب

کتابه

پایگاه اینترنتی دانلود کتاب

کتابه

ما در این وبسایت به معرفی بهترین کتاب ها می پردازیم.

بایگانی
آخرین نظرات
  • ۲۲ خرداد ۹۶، ۱۵:۴۴ - تست
    سسس
پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰

مافین یک دسر خوشمزه برای هر مناسبتی است و درست کردن آن هم وقت زیادی نمی برد.

آیا تا به حال مافین با خمیر ترش درست کرده اید؟ بسیار خب پس درنگ نکنید، کمی خرما تهیه کنید و برای درست کردن این مافین که خیلی ساده هست دست به کار شوید.

مواد لازم:

  • خمیر ترش
  • ۳۰ گرم شکر
  • ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۴۰ گرم خرما خرد شده
  • ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۵۰ گرم کره
  • ۲ قاشق چای خوری سرکه سیب


برای خرد کردن خرماها از قیچی استفاده کنید.

خمیر را داخل یک ظرف بزرگ بریزید. و در ظرف جداگانه ای شکر و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و به خمیر اضافه کنید.

خرما و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شود.




کره را آب کنید، به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در نهایت سرکه را به مواد اضافه کنید و بعد از این که مواد آماده شد آن را در ۲ قالب مافین بریزید.

این مافین ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) داخل فر به مدت یک ساعت قرار دهید. روی کیک ها پس از پخت طلایی مایل به قهوه ای می شود. امیدوارم از این مافین خرمایی لذت ببرید.


  • ۹۵/۰۹/۲۴

خرمایی

مافین

پخت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی